Kar 90 odstotkov naše dnevne energije pridobimo s kisikom, ostalo pa s hrano ter vodo. Kadar se zgodi, da v telesu nimamo dovolj kisika in tega ne popravimo, se pričnejo procesi, ki vodijo do obolenj kot so infekcije ter odmiranje tkiva ali celo do obojega sočasno. Hiperbarična kisikova komora in terapija, ki jo ta omogoča, je prava izbira, če imamo v telesu prenizko raven kisika.

 

Želite izboljšati splošno počutje?

Če ste dnevno izpostavljeni visokim delovnim naporom in stresu ali visokim psihičnim obremenitvam, vam zagotovo priporočamo hiperbarično kisikovo terapijo. Izboljšajte svojo storilnost, odpravite utrujenost in preprečite morebitne bolezni, ki jih prinaša intenzivno delo in sodobni način življenja.

Hiperbarična kisikova terapija ugodno vpliva na razpoloženje, zmanjšuje stres, povečuje koncentracijo pri umskih aktivnostih in povečuje fizične sposobnosti ter vzdržljivost. Klinično je dokazano, da zagotavlja boljši imunski sistem, hitrejšo celično obnovo in deluje kot uspešna terapija proti staranju in stresu.

 

Sta vam pomembni lepota in sprostitev?

Kisik je osnovni element, ki nas ohranja pri življenju, a kljub temu so naša telesa v njegovem pomanjkanju. Hiperbarična kisikova terapija poveča nivo kisika in energije v telesu ter ugodno učinkuje na telo in kožo.

Koža postane bolj voljna, elastična in odpornejša na zunanje vplive. Terapija zavira procese staranja celic in pomaga pri odpravljanju celulita, različnih brazgotin in drugih sprememb na koži. Prav tako se s hiperbarično kisikovo terapijo izboljša telesna drža, ki je posledica prisilne drže in pomanjkanja telesne aktivnosti.

 

Stavite na šport in vzdržljivost?

Hiperbarična kisikova terapija zmanjšuje napetost in utrujenost v mišicah, krepi vezi, ugodno vpliva na prožnost mišic in gibljivost sklepov. Treningi so nedvomno velika obremenitev za telo, ki za svoje delovanje potrebuje tudi počitek.

Hiperbarična kisikova terapija pospeši izločanje odpadnih produktov, kot je mlečna kislina, ki povzroča mišično napetost.  S tem terapija odpravlja utrujenost po napornih treningih in vas naredi sveže. Hiperbarična terapija s kisikom poveča odzivnost imunskega sistema in sposobnost regeneracije. Primerna je za rekreativne in vrhunske športnike.

 

 

Pogosta vprašanja

 

Naročite se zdaj

hitro in preprosto, da ne izgubljate časa

Želim prejemati obvestila


Zakaj Paracelzus?

celostni pristop k zdravjukratke čakalne dobeklasične in podporne metode zdravljenja

Delovni čas

Odprti smo vsak delovnik
od 8h do 20h.

Po pregledih in posegih smo za vas dosegljivi 24/7 na posebni telefonski številki.
Naročite se

Kontakt

Medicinski center ParacelzusKersnikova ulica 17a3000 Celje
Telefon: (03) 82 80 800E-naslov: info@paracelzus.si
Kako do nas