Zakaj ne bi izkoristilil možnosti estetske medicine, ki jih danes ponuja nenehen napredek tehnologije? Verjamemo, da so leta le številka. S pravilnim in dovolj zgodnjim ukrepanjem lahko poskrbite, da zasijete z mladostnim žarom v vseh življenjskih obdobjih.

V Medicinskem centru Paracelzus se posvečamo predvsem neinvazivnim metodam pomlajevanja, ki ohranjajo naravni videz kože. Pomagamo vam polepšati življenje, izboljšati samozavest in poskrbeti, da je vaša okolica navdušena nad spremembami vašega videza.

Zagotavljamo najsodobnejšo opremo in mlado ekipo strokovnjakov, ki vam želi ponuditi največ. Naši zdravniki svojim osnovnim specializacijam (npr. ORL, dermatologija) dodajajo znanja estetske medicine in z združevanjem področij premikajo meje pristopov k celostni obravnavi zdravja posameznika.

 

 

NEKIRURŠKA ESTETSKA MEDICINA

Povsem naravno je, da vaša koža z leti izgublja elastičnost, volumen in definicijo. Za upočasnitev staranja kože in za izboljšanje vašega videza so med dobro kremo in kirurškim lepotnim posegom številne možnosti. Nekirurška estetska medicina ponuja lepotne inovacije, ki so učinkovite v rezultatih in trajanju.

Naši zdravniki specialisti in strokovna ekipa vam z različnimi postopki in tretmaji pomagajo osvežiti vaš videz in povrniti vaš mladostni žar. Najboljše možnostih za vas vam predlagamo na pregledu in posvetu, kjer skupaj najdemo način, s katerim bomo dosegli naravne rezultate za izboljašanje in obnovitev vašega sijočega videza.

 

 

 

ESTETSKA KIRURGIJA

Z natančnimi, minimalno invazivnimi estetskimi kirurškimi posegi v lokalni anesteziji, povrnemo mladosten videz takrat, ko dermalna polnila, botoks ali trombocitna plazma niso dovolj. Za najboljši učinek mnogokrat kirurško pomladitev kombiniramo tudi z nekirurškimi metodami.

 

 

DERMATOLOGIJA IN DERMATOKIRURGIJA

Skrb za temeljne potrebe kože, preventivni pregledi in odstranitev neželenih sprememb kože. Svetujemo in izvajamo terapije ter posege pri spremembah na koži po vsem telesu, lasišču, nohtih in sluznici.

 

 

 

Kot dopolnitev estetskim storitvam v Medicinskem centru Paracelzus priporočamo:

 

 

Na področju lepote in pomlajevanja zastopamo blagovne znamke:

LUMINERA / www.luminera.si

 

Uporabljamo izdelke najbolj kakovostnih blagovnih znamk::

Luminera / Allergan / Merz / Teoxane / Ellman

Naročite se zdaj

hitro in preprosto, da ne izgubljate časa

Z oddajo obrazca se strinjate, da lahko vaše podatke shranjujemo za interne namene. Za ogled splošnih pogojev kliknite tukaj
Želim prejemati obvestila


Zakaj Paracelzus?

celostni pristop k zdravjukratke čakalne dobeklasične in podporne metode zdravljenja

Delovni čas

Odprti smo vsak delovnik
od 8h do 20h.

Po pregledih in posegih smo za vas dosegljivi 24/7 na posebni telefonski številki.
Naročite se

Kontakt

Medicinski center ParacelzusKersnikova ulica 17a3000 Celje
Telefon: (03) 82 80 800E-naslov: info@paracelzus.si
Kako do nas