fbpx

Praznični paketi

Zima, prazniki, čas obdarovanj je praktično tu. Hkrati je to ravno pravšnji čas za nego kože, da zasijete v vseh pogledih. Zato smo za vas pripravili posebne, praznične pakete za OSVEŽITEV, POMLADITEV, HIDRACIJO KOŽE, ZA SPODBUJANJE RASTI LAS, ZA REGENERACIJO in še veliko več.

Akcija poteka od 15. novembra do 31. decembra 2019.

Rezervirajte si termine čimprej na https://paracelzus.si/narocite-se/ ali preko telefona: 03 82 80 800

1. praznični paket

BELI PAKET

• KRATEK POSVET Z ZDRAVNIKOM SPECIALISTOM
• POMLAJEVANJE Z MEZOTERAPIJO

Cena paketa SAMO 119 eur.
(Skupna vrednost storitev v paketu brez popusta je 170 eur)

Kaj je MEZOTERAPIJA?

MEZOTERAPIJA JE PRAVA ODLOČITEV PRI UTRUJENEM IZGLEDU KOŽE, IZGUBI TONA IN SIJAJA, GUBAH IN OHLAPNOSTI KOŽE, ŠKODLJIVIM POSLEDICAM IZPOSTAVLJENOSTI SONCU TER SPREMEMB PRI DELOVANJU HORMONOV.

Je estetski postopek, ki kožo regenerira in navlaži. Primeren je za izboljšanje utrujene kože na obrazu, vratu in dekolteju, uporablja pa se tudi za zdravljenje izpadanja las.

Koža se obnovi, postane elastična ter napeta, njen videz je osvežen, rahle površinske gubice izginejo.

Mezoterapija je estetski postopek, ki nima vselej enakega pomena, saj gre za anti-aging postopek, ki se izvaja na več načinov in z različnimi preparati. Je razmeroma enostaven, varen in precej neboleč postopek, primeren za moške in ženske vseh starosti. Izvaja se lahko na obrazu, vratu in dekolteju. Spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice, gladi površinske gube, koža se regenerira, navlaži in postane elastična. V kožo lahko vnašamo različne tekoče zdravilne snovi, kot so hialuronska kislina, vitamini, minerali in aminokisline. Mezoterapija ne zmanjšuje gub tako kot polnila. V dermisu kože se namreč ne injicira gel, ki bi lahko zapolnil gubo, temveč tekoč medij.

Za doseganje optimalnega učinka, je potrebno terapijo večkrat ponoviti, za razliko od običajnih polnil s hialuronsko kislino.

Rezervirajte si termine čimprej na https://paracelzus.si/narocite-se/ ali preko telefona: 03 82 80 800

2. praznični paket

SREBRNI PAKET

• KRATEK POSVET Z ZDRAVNIKOM SPECIALISTOM
• POMLAJEVANJE Z MICRONEEDLING-om
• KREMA ZA VRHUNSKO NEGO po MICRONEEDLING-u

Cena paketa SAMO 154 eur.
(Skupna vrednost storitev in kreme v paketu, brez popusta je 220 eur)

Kaj je MICRONEEDLING?

JE NARAVNA IN NEINVAZIVNA METODA ZA SVEŽO, SIJOČO, NAPETO IN VIDNO POMLAJENO KOŽO.

Micronneedling ali iglična terapija, se uporablja za učvrščevanje kože, glajenje gubic, odpravo brazgotin po aknah, odpravo brazgotin po operacijah – carski rez, odpravo brazgotin po opeklinah, odstranjevanju strij in nenazadnje tudi celulita. Prav tako pa ga lahko uporabljamo tudi za obnovo rasti las.

Microneedling je postopek, pri katerem z zelo drobnimi iglicami nežno prebadamo kožo obraza ali telesa, s čimer povzročimo intradermalne krvavitve in s tem intenzivno regeneracijo kože. S tem tretmajem spodbudimo dermis, da začne proizvajati nov lastni kolagen in s tem dosežemo bolj napet in gladek videz kože.

Po samem postopku je koža rdeča, lahko občutljiva na dotik, vendar rdečica ponavadi izgine že naslednji dan. Pojavi se lahko tudi rahlo luščenje kože. Po opravljenem tretmaju je pomembna posebna nega kože doma, za katero pa dobite v tokratnem paketu posebno KREMO BREZPLAČNO. Prav tako se v dneh po tretmaju izogibamo ličenju, soncu, solarijem, savni in bazenu. Zaželjeno je tudi uživanje veliko vitamina C.

Da pa bodo rezultati najboljši kar se da, se priporoča več tretmajev, ki se izvajajo v razmaku 1 do 2 tedna odvisno od poškodb kože. Microneedling tretma pa se lahko izvaja kadarkoli, vse dni v letu, kar pa ga uvršča v sam vrh izbire tretmajev za obnovo kože ali odstranjevanje gubic.

Microneedling je primeren za vse, ki bi radi izboljšali videz kože ali odpravili manjše nepravilnosti kot so strije, z njim zmanjšujemo in odstranjujemo brazgotine, tretiranje gub, povečujemo napetosti kože kjerkoli na telesu, povečujemo gostoto las.

Rezervirajte si termine čimprej na https://paracelzus.si/narocite-se/ ali preko telefona: 03 82 80 800

3. praznični paket

ZLATI PAKET

• KRATEK POSVET Z ZDRAVNIKOM SPECIALISTOM
• POMLAJEVANJE S PRP (Platelet Rich Plasma) ali plazmo bogato s trombociti.
• HIPERBARIČNA KISIKOVA TERAPIJA (1 terapija)

Cena paketa SAMO 343 eur.
(Skupna vrednost storitev brez popusta je 490 eur)

Kaj je PRP?

NAJBOLJ NARAVNA, VARNA, UČINKOVITA, DOLGOTRAJNA, PREPROSTA metoda za POMLADITEV, OSVEŽITEV IN HIDRACIJO je pomlajevanje s PRP (Platelet Rich Plasma) ali plazmo bogato s trombociti.

 

Na staranje naše kože vpliva mnogo dejavnikov, med najpogostejše pa sigurno štejemo vplive UV-žarkov in posledice sodobnega, hitrega načina življenja. Tako z leti postane kožna povrhnjica tanjša in se slabše obnavlja, v koži je vedno manj kolagenih in elastičnih vlaken ter hialuronske kisline, ki skrbi za zadrževanje vode v koži. Posledično koža postane bolj suha, hrapava, izsušena, manj elastična in napeta   ter izgublja svoj sijaj.

Pomlajevanje po metodi vampirski lifting – mezoterapija z lastno plazmo je postopek uporabe PRP oz. plazme, bogate s trombociti, pri kateri vaše lastne celice poskrbijo za obnovo elastina in kolagenskih vlaken v koži, kar zagotavlja dolgotrajen rezultat.

Za postopek potrebujemo majhno količino krvi s katero na naraven način spodbudimo obnavljanje obraznega tkiva, izboljšamo njegov tonus in zagotovimo dolgotrajne učinke pomlajenega videza. V procesu pridobivanja plazme odvzamemo 10 – 20 mililitrov krvi, s postopkom centrifugiranja se pripravi trombocitna plazma, bogata z rastnimi faktorji, ki jo injiciramo na izbrane dele obraza oz. telesa. Plazmo vnesemo v pacientovo kožo z intradermalnimi injekcijami ali s tehniko mezoterapije. Plazma stimulira celice kože, da se regenerirajo, koži povrnejo vlago in sijaj. Ker gre za vašo lastno plazmo, je metoda popolnoma varna, ker ni možnih alergičnih ali drugih imunoloških reakcij.

Poseg se izvede v ambulanti in traja cca 60 minut. Posebnih priprav na poseg ni. Rezultati se lahko pokažejo že po prvem tretmaju. Število ponovitev PRP je odvisno od starosti posameznika in stanja kože ter odzivnosti na terapijo, zato k pacientu vedno pristopimo individualno.

Poseg je popolnoma varen kar je tudi potrjeno z različnimi študijami.

Pomlajevanje z lastno plazmo je namenjeno ženskam in moškim vseh starosti, ki si želijo:

 • Osvežitev kože na obrazu, izboljšanje tonusa, strukture in barve kože
 • Odpravlja in gladi ter zmanjšuje drobne gubice okoli oči, ustnic, licih
 • Pomladitev kože, ki kaže znake staranja
 • Povečuje prožnost kože, njeno napetost in elastičnost
 • Pospeševanje regeneracije in celjenja kože po estetskih posegih ali poškodbah
 • Posameznike, ki še niso pripravljeni na pomlajevanje z botoksom ali polnili.
 • Manjšo opaznost svežih in starih brazgotin, kjerkoli na telesu.
 • Manjšo opaznost strij po porodu ali hujšanju.
 • Spodbuja rast las
 • Lokalno spodbuja metabolizem in odpornost kože

 

 

Med hiperbarično kisikovo terapijo znotraj komore pod pritiskom, telo sprejema čisti kisik pri višjem atmosferskem tlaku, z namenom povečati pretok kisika po krvožilnem sistemu.

Povišana raven kisika, ki doseže področja s slabim pretokom krvi ali celo hipoksična področja (kot so poškodbe ali rane, ki se slabo celijo), pomaga telesu, da se hitreje pozdravi na naraven način, hkrati pa tudi pomladi videz telesa.

 • Optimalno zdravje
 • Cilj, ki je dosegljiv vsem

Prav tako se s hiperbarično kisikovo terapijo izboljša telesna drža, ki je posledica prisilne drže in pomanjkanja telesne aktivnosti.

Če ste dnevno izpostavljeni visokim delovnim naporom in stresu ali visokim psihičnim obremenitvam, vam zagotovo priporočamo hiperbarično kisikovo terapijo. Izboljšajte svojo storilnost, odpravite utrujenost in preprečite morebitne bolezni, ki jih prinaša intenzivno delo in sodobni način življenja.

Kisikova terapija v hiperbarični komori ugodno vpliva na razpoloženje, zmanjšuje stres, povečuje koncentracijo pri umskih aktivnostih in povečuje fizične sposobnosti ter vzdržljivost. Klinično je dokazano, da zagotavlja boljši imunski sistem, hitrejšo celično obnovo in deluje kot uspešna terapija proti staranju in stresu.

Hiperbarična kisikova terapija je tako naravna kot dihanje

Kisikova terapija je eden izmed najmočnejših in 100% naravnih načinov za zmanjšanje vnetij, pospeševanje celjenja ran ter optimizacijo tako fizične kot duševne zmogljivosti.

Rezervirajte si termine čimprej na https://paracelzus.si/narocite-se/ ali preko telefona: 03 82 80 800