fbpx

Intravenozna terapija z visokim odmerkom vitamina C in Myersovim koktajlom

Wellness programi za imunsko podporo in zdravljenje bolezni

Popolnoma prilagojeni programi glede na vaše stanje in simptome za izboljšanje splošne kakovosti življenja. Naša popolnoma prilagojena vital? programa, osredotočena na neverjetno učinkovito terapijo z visokimi odmerki vitamina C in Myers' koktajl. Pomagata pri zagotavljanju prehranske podpore telesu, da naravno zmanjša vnetje, lajša simptome, poveča celično energijo, izboljša kakovost življenja in spodbuja splošno dobro počutje . Ta program pomaga podpirati bolnike z rakom, avtoimunskimi boleznimi, diabetesom, prebavili, kožnimi težavami, kognitivnim upadom, migreno, PMS in menopavzo, spolnim zdravjem, kronično utrujenostjo in številnimi drugimi boleznimi. Vsi programi vključujejo celovit vnos zdravja, 1: 1 posvetovanje z našim zdravstvenim osebjem, načrtovanje ciljev, infuzije po meri, načrte dodatkov, prehranske nasvete in stalno podporo.

Program vključuje tudi mikrohranila in genetsko testiranje, pa tudi prilagojeno formulacijo intravenozne terapije in dodatkov na podlagi vaših laboratorijskih rezultatov.

V Medicinskem centru Paracelzus so na voljo naslednji intravenozni tretmaji. Lahko jih damo posamezno ali kombiniramo v celostni protokol zdravljenja, kjer lahko delujejo sinergijsko glede na vaše individualne potrebe:


Kaj je intravenozna terapija hranilne infuzije?

Hranilna infuzija ali intravenozna terapija je zelo hiter in učinkovit način vnosa hranil, vitaminov, mineralov in antioksidantov v svoje telo. Intravenozna terapija je način dovajanja tekočin, kar pomeni, da se daje skozi vene. Tekočina, ki vsebuje vitamine, aminokisline in minerale se dovaja z injekcijo neposredno v krvni obtok in se uporablja za odpravo pomanjkanja znotraj celičnih hranil.


Preberite več Naročite se zdaj

Naročite se zdaj

hitro in preprosto, da ne izgubljate časa